Friday, September 18, 2009

Cuti sudah bermula.... 17.09~27.09.2009

Bermula semalam, berakhirlah tempoh bekerja bagi pekerja-pekerja PTMSB. petang tue berduyun2 balik ke kg memasing. tapi bagi aku tak rasa apa pun. biasa jer.... cuti lama pulak tue. from 17.09.2009 ~ 27.09.2009.
tapi aku dh start cuti awal. hahaha (jahat betoi). takder lah jahat mana pun. kebetulan 16.09.2009 tue aku ada appointment ngan doctor kat hospital. then balik dari appointment terus tido sampai ke siangnya...(17.09.2009). apa lagi, kepala sakit, badan sakit... aku p panel clinic ler amik ubat. doctor plak bagi mc suh rehat bebanyak. aku amik jer lah mc tue.... balik dari clinic terus aku tido dah bangun2 sampai jam 5.00pm (18.09.2009). tak ke lama tue... dari jam 10:00am (17.09.2009) ~ 5:00pm (18.09.2009). uhuh
bila aku bangun aku rasa kosong je. tak tau kenapa, takder perasaan langsung nk balik kg ke apa ke... biar lah....

anyway, aku nk ucapkan selamat menyambut hari lebaran, minta maaf zahir & batin kepada semua yang view my blog. Selamat Hari Raya Aidilfitri ikhlas dari aku.

No comments:

Post a Comment