Friday, December 18, 2009

Finally

Argh... finally, dapat juga aku time nk update blog aku nie. Bukan apa, kat KL tue memang aku takder masa langsung. G keje awal pagi, balik dah jam berapa... penat keje tido jer kat umah. Memang takder masa nk update blog or bukak internet.

Alhamdulillah, semenjak kat tempat keje baru nie... rasa macam tenang sket fikiran aku. takder serabut sangat macam sebelum nier. So far kat tempat keje baru nie OK. cuma dah nampak dah tanda-tanda banyak keje tue. tapi yang aku tak tahannya masa time rehat. punyalah ramai rakyat kat KLCC tue, sampai sakit mata, pening kepala nk pikir mana nak makan. Time rehat adalah 1jam jer. sempat ke tak, sempat ke tak. kekadang makan roti jer. Almaklumlah kat KLCC, serba serbi mahal. tension pun ada. Tapi, dapat juga diatasi.

Ujung minggu aku balik Tg Malim, jumpa kengkawan... rindu giler kat kengkawan PTMSB. uwa..... selalu jumpa Faizal, Alif, Farid, Epul & da geng!. tapi minggu nie ramai yang lik kg. yer lah cuti Maal Hijrah, tambah pulak ada masuk bonus. lagi lah ligat diaorang. uhuhuhuhuhuh

Nanti kat opis aku put my picture masa kat opis plak erk.... tunggu........ PTMSB, wish u all da best.

1 comment:

  1. salam bro...ko kejer dgn proton sampai kat klcc ker? aku ni yo jan yang dlm facebook. nanti aku bagi blog aku pnya link. tp dah bertahun x update.

    ReplyDelete