Sunday, February 28, 2010

Vote for my friend Tuan Mochtar Dato' Tuan Abdul Malek

Dear Friends,
Please vote for Tuan Mochtar bin Dato’ Tuan Abdul Malek to be Snips 2010 Brand Ambassador Search.
http://www.facebook.com/pages/Snips-2010-Brand-Ambassador-Search/276553736220?v=app_20678178440&ref=ts

Friday, February 19, 2010

Info Re-Union @ SuriaFM

Salam kengkawan ExSEMAIAN semua,
dari info yg saya dapat dari pihak SuriaFM, mereka akan war²kan program Re-Union kita pada 06.03.10(selama 1minggu) sehingga tarikh tutup 15.03.10.
diharap semua dptdengarkan di SuriaFM...
dibawah saya sertakan frekuensinya;

Lokasi Frekuensi
Suria FM

Lembah Klang 105.3fm
Melaka 88.5fm
Seremban, Negeri Sembilan 107.0fm
Johor Utara 88.5fm
Johor Baharu 101.4fm
Kuantan, Pahang 96.1fm
Perlis, P. Pinang, Kedah 106.9fm
Terengganu 102.4fm
Kota Bahru, Kelantan 106.1fm
Ipoh, Perak 96.0fm
Taiping 91.7fm
Kota Kinabalu 105.9fm

Dengarkan kami juga secara online...www.suriafm.com.my

Tuesday, February 9, 2010

Senarai terkini yg telah mengesahkan kehadiran

Assalammualaikum & Salam sejahtera kengkawan semua,
berikut adalah senarai terkini yang telah mengesahkan kehadiran mereka utk mengikuti program Re-Union Ex-SMTTI(SEMAIAN) yang bakal berlangsung pada 01.05.2010 di Perkarangan SEMAIAN.

1) Mohamad Iswady @ Isz (PL) 97/98
2) Ashaniza Mohamad (PL) 97/98
3) Mario Auww (KL) 97/98
4) Farhana Zahra (HH) 97/98
5) Marina Markon (PL) 97/98
6) Mohd Yuzaidi Azmi (PL) 97/98
7) Putra Kamal Muhidin (KL) 97/98
8) Khairil Azman Saidin (MJP) 97/98
9) Mohd Fairus Khairi (KL) 97/98
10) Ahmad Najmi Basir (PL) 2005
11) Azli Ahmad (PL) 97/98
12) Khairul Anuar Ngali @ Yayul (HH) 97/98
13) Idris Ahmad (PL) 97/98
14) Asmawi Taib (KL) 97/98
15) Adnan Hadri (PL) 97/98
16) Suhaimi @ Abot (KL) 97/98
17) Siti Balqis Shafie (PL) 97/98
18) Maghribi Mohamad ( PL) 97/98
19) Hidzham Hanif ( ? )
20) Izza haryanie Ghazali ( ? )
21) Cico Slayerz ( ? )
22) Zakwan ( ? ) 05/06
23) Ahmad Shukri ( ? )
24) Wak Antaraban ( ? ) 05/06
25) Beti Norzana Hj Mohd Selar (PL) 97/98
26) Ekin ( ? ) 05/06
27) Ekin ( ? ) 09/00
28) Ejai ( ? )
29) Norfuziana ( ? ) 98/99
30) Hazila Mazna Zaharon Lai ( HH ) 97/98
31) Norazizah (PL) 97/98
32) Suzanawati 97/98
33) Norshabitah (HH1) 98/99

penyertaan dijangka semakin bertambah menjelang tarikh akhir iaitu pada 15.03.2010, sila war²kan kepada rakan² anda.... BERSAMA KITA MERAPATKAN SILATURRAHIM, BERSAMA MENYAYIKAN SEMAIAN SEMAIAN SEKOLAH KITA.... :)

Friday, February 5, 2010

Update Re-Union SEMAIAN

Kengkawan ex SEMAIAN,
aku dh update infomation about this re-union dalam HOTFM, mungkin dalam 2-3 hari baru diaorang akan hebahkan kot coz amik masa utk approval diaorang. aku harap kengkawan lain yang dengar tlg war²kan & feedback to me A.S.A.P utk tujuan pengesahan & bancian berapa ramai yang akan turut serta.
Setelah aku dengan ash berbincang sesama sendiri, kami telah menetapkan bahawa jumlah minimum untuk program ini diadakan ada seramai 30orang. jika kurang dari 30orang, maka program ini TERBATAL dengan sendirinya.

segala updated will inform you from time to time.

any feedback @ suggestion, please do email me at iszmacho@gmail.com / 0122200069, 0192042069, 0162929369

thanks & many² thanks/

Wednesday, February 3, 2010

Bara yang menyala...


cinta yang menyala... semalaman ku tak lena, bayangmu menjelma
arghhhh mesti ker ingat balik benda² yang dah terjadi?

Monday, February 1, 2010

7777, 555, 89 which one?


agak² yang mana satu harus ku pilih erk???? tension betoi kepala otak aku nk pikir yang mana satu paling sesuai dengan jiwa aku nie. urmmmm :) (looking for PROTON 69)

Breakfast @ Alicafe'


sedapnya menikmati sarapan pagi di Alicafe Restaurant... cuba korang teka kat mana? nikmat alicafe dia memang tak terkata. (tapi takleh nk bandingkan dengan my only Kopi Radix...) rasa segar lepas minum air tue & buat keje pun takder rasa tension sangat. memang best lah!... cuma sayang, tak ada pulak nampak kelibat Rosyam Noor. ahaks...

satu lagi nk tanya kat korang, aku nie dh gemok ke? cube korang tgk gambor yg pakai bj putih kat atas tue.. dh gemuk ke?... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa