Monday, April 26, 2010

"Down" seketika

Assalammualaikum & Salam 1Malaysia,
Lama betoi lah aku tak update blog nie kan. Bukan apa, dok busy dengan http://facebook.com/IszPutera jer sekarang, kekadang sampai lupa nk update. yer lah, kekadang masuk pun just upload pic je.
Sekarang mungkin lah boleh kerap update (dengan Ihsan notebook my lovely sister....) tq. tapi now aku down sket ar....

Semalam tgk perkembangan politik di Hulu Selangor, best... BN kembali menguasai kerusi Parlimen Hulu Selangor.

Class pulak start seawal 16 May nanti, utk module 9 & 10. Insyallah aku akan habiskan dalam tahun ini juga. mudah-mudahan...

planning nk cari keje lain lah.....

Friday, April 9, 2010

Halimah Jongang

Berulang kali
Telah ku katakan
Diriku ini
Di waktu ini
Telah dimiliki

Tak usah lagi kau dekati
Tak mungkin aku jatuh cinta padamu
Usahlah engkau memaksa diri
Memuja diriku
Ku takut nanti
Kau gigit jari menangis sendiri

Janganlah engkau berangan-angan
Jadi buah hatiku
Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi

Jangan jangan jangan ku digoda
Tengok bayangmu pun ku tak selera
Pergi pergilah cari yang lain
Jadi kekasihmu

Jangan jangan jangan ku dipaksa
Tengok mukamu pun aku tak suka
Jangan jangan jangan kau jadi perigi
Yang mencari timba

Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang

Ha….. ha….. Halimah jongang

Jongang jongang jongang
Kau Halimah jongang
Jongang jongang jongang
Halimah gigi jongang