Thursday, March 10, 2011

:: Customer Service ::

customer service teruk betoi kat satu rangkaian makanan segera kat sini... dah ler tak boleh nk senyum, dok menjerit-jerit pulak kat depan customer. dah macam lahanat jer nengok nye. kenapaye?
company diaorang tak provide training etika @ customer service utk pelanggan ke? profit banyak tapi pelaburan utk training takder langsung, baik lingkup aje company tue. baiklah tutup company tue sebelum aku bom!
sekarang nie aku dok pikir nk guna bom jenis apa erk? hurmmm dah ler staff dia pompuan, muka dok masam... tak reti langsung nk say hai, say welcome, say can i help u....
tak pun aku suruh radio Era ajaqkan kot. ehehehe

dah le ujan kat sini... lagi buat kepala otak serabut mcam nk pecah.

No comments:

Post a Comment