Tuesday, April 5, 2011

:: letih den ::

adoi,
semalam 1day keje letih giler badan. ingat nk p beli novel kot² ler balik keje leh baca. tapi hampeh... penat seharian keje, terus tido...
dok tengah seronok online rerupanya tertido depan pc. ciannye aku kan.
pulak tue, bangun lewat. hadoila... cib baik sempat masuk opis awal. aku bukan apa, nk kejar transport aje...

ari nie, campai opis je aku on air-cond... dok bukak pc. perkara pertama yang perlu dilakukan adalah on pc. then surf berita² terkini. kena jugak amik tau hal negara / luar negara nie. :)
kat bawah tue ada visitor dari memana ntah, malasnye nk amik tau. yg aku nk buat sekarang adalah built up new system HRM kat opis nie. tension betoi aku... semua berterabur.

dh le kepala aku botak, bertambah² botak dia.. halussss je (bak kata Harith Iskandar dalam iklan nescafe). ahaks.

rindu arrr kat dia tue, tapi takper.. nanti dia balik boleh arr jumpa. kan awak kan.....

nah, saya kiss awak sket. MMMuuuuuuuuahhhhhhhh :)

assalammualaikum semua,
bye... tata titi tutu. jumpa malam nie kat facebook. :)

1 comment: