Thursday, July 7, 2011

:: weekend planning ::

apa nk buat weekend nie erk?
sepatutnya weekend nie aku kena attend exam, tapi semalam cancel plak. coz of BERSIH 2.0 punya angkara. hadoila...
nk buat keje, rasa mcm dh letih nk mengadap keje..... dh habis dedikasi dah keje, akhirnya.... :(

letih
letih letih
letih letih letih

macam nk tengok wayang, tapi citer apa,
macam nk balik kg... tapi tak best coz kejap sangat...
mana nk pegi erk?

aduh,
kebelakangan ini keje agak banyak gak, nk kena cover lecturer punya recruitment, MQA requirement & others related things!. all must be done before MQA teams coming. what to do is, followup with them la.
one more thing, student² sekarang nie pun boleh tahan jugak disiplin mereka. sikit punya susah nk handle.

penatnye.......
nk balik & tido tak moh bangun² dah. boley tak? :p

No comments:

Post a Comment