Friday, April 19, 2013

Jumaat 19.04.2013

Jumaat
Stress
Bnyk keje
Terjaga 5am sambung keje then tido balik....

Thursday, April 18, 2013

Stress di tempat kerja

Apa petua utk kita menghilangkan stress di tempat kerja erk?
Jom share petua anda....

Wednesday, April 17, 2013

Kecewa lagi

Saya kecewa
Dan lagi
Dan lagi ....
Lagi dan lagi...

Tuesday, April 16, 2013

Satu persatu tersingkap

Kenangan dahulu memang tak mungkin akan terpadam dengan sendirinya...
Kadangkala ianya akan tersingkap satu persatu
Masa dan keadaan yang menentukan segalanya
Mampukah kita terus membohongi kenangan?
Biarlah
Biarpun hatin pedih namun kenangan tetap terpahat

Mcdonalds yang FUCK!!!

Sejak kebelakangan nie service yg diberi oleh kakitangan Mcdonalds memang FUCKS!!!!
Aku order set big breakfast pagi tadi, dah pesan supaya roti xnak hitam/hangit... Tpi sebaliknya yg aku dapat....
Bila aku call branch tu utk penjelasan boleh pulak duty manager jawab "encik order big breakfast aje kan, makan je la" memang sangat sial!!!!

Saturday, April 13, 2013

Selamat berhujung minggu

Selamat berhujung minggu kalian.....
Jom berclubbing, ahaks :)


Friday, April 12, 2013

Solat jumaat 12.04.2013

Marilah kita bersolat friday...
Cuaca pun elok je ari nie :(
Tapi hati gundah gulana....

Thursday, April 11, 2013

:: 11.04.2013 ::

Jom la tidur
Agar dengan tidur segala masalah akan pergi dan terus pergi...........