Wednesday, November 20, 2013

selamat bertugas Mr botak :*

Assalammualaikum w.b.t ...
good morning semua geng
yeay!!! hari nie dah start keje. Alhamdulillah, setelah 5bulan dok besokan teloq je..

takper la, biaq susah dulu sikit, Insyallah nnti aku berjaya la. kan kan kan kan

dah dah dah, jom kita bekerja dengan jayanya jom...

Wednesday, November 13, 2013

kehilangan Satria Biru WHK5810

Assalammualaikum w.b.t...
ari nie ada interview dengan sebuah syarikat di Kelana Jaya, and alhamdulillah sesi interview berjalan lancar.
tetapi ada sedikit kekecewaan apabila kete kesayangan abg aku ilang plop... sian dia, dengan kete tu la dia cari rezeki sebagai mekanik.
kengkawan yang dihormati sekalian, kot ada sesapa nampak kete Satria Biru WHK5810, tlg hubungi saya ye +6012-3124091.
difahamkan orang yang mencuri kereta itu berdua. menggunakan kereta satria merah WPS8669 (no pendaftaran palsu).





Monday, November 11, 2013

July until NOW ... apa sudah jadi sama botak?

Starting July 2013 until now, genaplah 5 bulan aku nie menjadi penanam anggur yang tak berapa nak berjaya. adoila.... sakit pulak kepala aku yang dah sediakala botak nie. apa nak buat, dah nasib badan.
tetapi hidup perlu diteruskan.
Insyallah aku percaya rezeki ada dimana-mana.
tetapi......
but....
mungkin juga disebabkan faktor umur membuatkan banyak syarikat-syarikat tidak memandang langsung resume yang aku hantar malah MUNGKIN telah dibuang didalam dustbin gamaknya. yer la, umur aku dah nk masuk 32tahun. (eh, dah tua jugak aku nie erk). abis tue, nk buat camner lagi kalau dah rezeki aku ditetapkan hanya untuk mendapat jawatan yang kontrak. terima je la sebab itu rezeki memasing.

engkorang, engkorang nie tolonglah doakan aku nie cepat dapat keje semula ye.
sian sangat kat aku nie.. banyak benda kot nk bayornya
dengan kete roadtax mampuih, monthly installment keta tak bayo ag, dengan sewa umah lama kat shah alam pun sangkut. uwaaaa
nk ngadu kat mak and ayah aku diaorang hanya leh dengar dari SANA je.

dah nak hujung tahun plak nie... masa nie la kengkawan dok hantar kad jemputan kenduri kendara bagai, kalau tak datang kang memasing sentap pulak. so, nak tak nak kena lah jugak datang. (Insyallah)

jom tido... penat tengok bola sensorang kat McDonalds punya penangan nie.