Sunday, February 1, 2015

:: kehidupan yang WAJIB diteruskan ::

Assalammualaikum w.b.t

agak lama tidak update blog ini
almost 1 tahun rasanya. Maaflah ye, memang tidak berkesempatan utk update apa-apa sebab diri sendiri agak busy utk meneruskan kehidupan yang hanya tinggal beberapa masa sahaja :(
apa-apa pun, kehidupan perlu diteruskan demi percaturan hidup.
16.01.2015 yang lepas, genap lah 2 tahun permergian arwah ayah saya.
tak tahu kenapa sampai sekarang masih terbayang-bayang saat kali terakhir saya menyempurnakan urusan arwah ayah :(
kekadang tengah tido mimpi arwah ayah. sampai call number arwah ayah tetiba number tiada dalam talian dah :(
apa-apa pun, Al-Fatihah utk arwah ayah saya.

kan best kalau saya masih punya ayah, masih punya ibu mcm keluarga orang lain.

melalui gambar, hanya palsu mengatakan kita happy, kita bahagia, kita gembira. tetapi sebaliknya?
urmmm

No comments:

Post a Comment